Utdanning.net
Matte med teskje
  Forsiden |  Skoler |  Arkivet |  Skolenytt |  Om hjelperen |  Annonser |  Samarbeidspartnere -->  Skoleveven

ANNONSERING

Skolehjelperen har et besøk som for tiden ligger på omlag 7 000 sidevisninger om dagen. Dette tilsvarer omlag 49 000 sidevisninger i uka, eller 210 000 sidevisninger i måneden. Mer statistikk med figurer over besøkstallet kan ses på Statistikk.

Forumet utgjør mellom 30% og 50% av trafikken. Her er det flest personer fra ungdomsskole og videregående skole som deltar (men også noen yngre og eldre). For resten av nettstedet er trolig trafikken jevnere fordelt aldersmessig. I alle fall får vi mange henvendelser fra for eksempel lærere angående listene med skolenes hjemmesider.

Skolehjelperen har og har hatt ulike annonsører. Dette har vært tekstannonser som vist i den oransje headingen på toppen av nettsidene (som også er vist i et eksempel under). Annonsene har altså blitt plassert på toppen av sidene (til høyre for Skolehjelperen-logoen), og den vanligste annonseformen har vært en tekstlenke, med eller uten ekstra tekstlinjer. Maksimalt 15-25 tegn per linje, avhengig av skriftstørrelse.

Responsen på annonsene har vært ulik. En annonsør har gitt tilbakemelding om godt salg etter annonsen. En annen annonsør fortalte om null respons, og bortkastede penger. Skolehjelperen kan på ingen måte garantere hva slags respons en annonse vil ha. Vi kan kun garantere at annonsen blir vist et antall ganger på nettstedet.

Enkel lenke Enkel lenke
med ekstra linje
To ekstra linjer
i tillegg til en

enkel lenke
Her er en
enkel lenke
med ekstra tekst

Vi får for tiden ganske mange henvendelser angående annonsering på nettestedet, men har ikke særlig god kapasitet, da vi ikke vil overlesse nettstedet med reklame. Vi har også hatt problemer med å inndrive betaling fra enkelte annonsører, slik at for nye annonsører vil kun forhåndsbetaling bli godtatt. Både plassering og andre størrelser, eventuelt grafikk-annonser kan diskuteres. Pris for en enkel lenke med inntil 2 ekstra tekstlinjer er:

2100 kr per mnd (fastsatt etter forventet antall månedlige sidevisninger på 210 000)

GARANTI: Ved bestilling av annonsering over en måned (eller et lengre tidsrom etter avtale), garanteres det at annonsen vil få minst like mange visninger som forventet. Hvis Skolehjelperens sidevisninger i det bestilte tidsrommet skulle falle, vil annonsen bli beholdt minst inntil det oppgitte forventet antall sidevisninger er oppnådd. Blir det flere visninger i tidsrommet enn forventet, er det bra for dere! :)

Kontakt gjerne annonse@skole.no hvis dere har andre spørsmål eller annonseringsforslag.

© Skolehjelperen 2000-2007
Oppdatert 20. september 2006 av post@skole.no

Om Skolehjelperen

Kontakt Skolehjelperen
Statistikk
Annonsering
Samarbeidspartnere
Hvem er Skolehjelperen
Lenking til Skolehjelperen
Hvorfor Skolehjelperen
Design/Grensesnitt
Domenet skole.no
Takk til...
blyant