Utdanning.net
Matte med teskje
  Forsiden |  Skoler |  Arkivet |  Skolenytt |  Om hjelperen |  Annonser |  Samarbeidspartnere -->  Skoleveven

SAMARBEIDSPARTNERE

Skoleveven AS
Skolehjelperen har inngått et samarbeid med Skoleveven AS. Skoleveven tilbyr et komplett og billig webpubliseringsprogram spesielt utviklet for norske skoler. I løpet av én dag kan skolen få opprettet en komplett webløsning, og etter kun et par timers kursing kan alle ansatte legge ut skolenyheter og oppdatere klassenes sider med ukeplaner og mye mer. Løsningen er utviklet i nært samarbeid med brukerne (pilotskoler) av personell som vet hvordan skole/kommune fungerer fra innsiden. Ved å velge en pakkeløsning fra Skoleveven, kan skolene også få inkludert domene fra skole.no, som medfører at de kan bruke domenet skolenavn.skole.no og bestille så mange e-postadresser de ønsker av typen navn@skolenavn.skole.no .

Under er det omtalt de nettstedene som Skolehjelperen har inngått lenke-samarbeid med:

WordsAndTools
Words and Tools utvikler interaktive øvinger og tester til selvstudium i språklæring.

ungtrening.com
Friskis & Svettis er en idrettsforening som er tilsluttet Norges Bedriftsidrettsforbund og Norges Idrettsforbund. Det er en ideell forening med treningstilbud for ungdom, og drives på et non-profit grunnlag. Ungtreningen er et konsept som preges av trening til drivende og ny musikk.

www.matte.no
Nettstedet www.matte.no er en nettportal med nettressurser som kan brukes i skolens matematikkundervisning. Her finner du nyttige lenker, programomtaler, oversikt over bøker, emnerelatert stoff med lenker, undervisningsopplegg, oppgaver, læreplaner mm.

© Skolehjelperen 2000-2007
Oppdatert 7. oktober 2005 av post@skole.no

Om Skolehjelperen

Kontakt Skolehjelperen
Statistikk
Annonsering
Samarbeidspartnere
Hvem er Skolehjelperen
Lenking til Skolehjelperen
Hvorfor Skolehjelperen
Design/Grensesnitt
Domenet skole.no
Takk til...
blyant